Sijou van der Spek

♦ sporter  ♦ docent  ♦ trainer/coach  ♦ personal trainer   ♦ manager (topsporters)   ♦ promotor   ♦ sportschoolhouder

Zoekt u een ervaren “Personal Trainer”? Dan bent u bij Sijou van der Spek op het juiste adres!

Sijou heeft als bondscoach van het International Kam-Lung pro team wereldwijd inmiddels al vele kampioenen voortgebracht. Naast zijn activiteiten als bondscoach en organisator van vele grote sportevenementen heeft Sijou een ruime ervaring in diverse sporten.

 

Sijou is een Rijksgediplomeerde trainer via het CIOS/LMA/FOG/NOC*NSF.  Voor een zo goed mogelijke training bent u bij Sijou aan het goede adres. Door zijn ruime ervaring en veelzijdigheid kan men zich aanmelden voor diverse sporten.

 

Sijou heeft ruim 54 jaar ervaring in de Oosterse krijgskunsten. Naast zijn voorliefde van de Oosterse krijgskunsten is hij ook een gepassioneerde survival atleet. Ook bestaat er een mogelijkheid om opleidingen te volgen. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

 

Sijou is ook diverse malen genomineerd en heeft inmiddels drie “Awards” binnen weten te halen. Mocht u interesse hebben in een training precies voor u op maat gemaakt, dan kunt u vrijblijvend een afspraak met Sijou maken. Na een intake gesprek gaan we er zoveel mogelijk aan doen om uw wensen te halen.

 

Sijou heeft zijn ervaringen opgedaan in diverse Martial Arts stijlen, atletiek, survival runs en schietsport en heeft in sommige disciplines op een redelijk niveau meegedaan. Sijou is nog steeds actief en geeft op aanvraag ook nog seminars (workshops) in Nederland als in het buitenland.

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.