Personal training regio Rotterdam

Ben jij klaar om het roer om te gooien en om voor blijvend resultaat te gaan? Met personal training heb je een stok achter de deur om gemotiveerd door te blijven gaan, zodat jij jouw doelstellingen gaat behalen. Je staat er niet alleen voor wanneer je een personal trainer inschakelt, ontdek de kracht van onze personal training.

Ik help jou graag om de beste versie van jezelf te worden door met jou te trainen op het niveau dat bij jou past. Als jouw personal trainer in de regio Rotterdam bied ik je graag de begeleiding en training die jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Op een gemotiveerde en persoonlijke manier ondersteun ik jou op het gebied van voeding, training en creëren van de juiste mindset voor een gezonde levensstijl die bij jou past en realistisch is.

Werkwijze personal training

Of jouw doel nu; afslanken, spieropbouw, fitter worden, conditie verbeteren of iets anders is, ik kijk dan graag samen met jou naar jouw wensen. We zetten je wensen om naar realistische doelstellingen en koppelen hier een termijn aan.

Door specifieke – en vooral – persoonlijke doelen op te stellen, gaan we aan de slag op de meest effectieve manier.

Omdat het soms best lastig kan zijn om bepaalde fysieke doelen op te stellen en deze vervolgens ook te behalen, helpen wij jou daar graag bij met onze personal training in de gemeente Nissewaard en omgeving. Samen zoeken we antwoorden op vragen als:

  • Wat zijn realistische doelen voor mij?
  • Waar moet ik op letten als het gaat om voeding?
  • Wat zijn juiste oefeningen die passen bij wat ik wil bereiken?

Als personal trainer help ik je afvallen, strakker worden, spiermassa op te bouwen of een ander doel te behalen. Ik begeleid je, maar leer je ook veel, zodat jij ook zelfstandig op de juiste manier aan je fitheid kunt werken. Wanneer je kiest voor personal training in ons sportcentrum Sport & Opleidings Instituut Kam-Lung ben je in de toekomst in staat om zelfstandig effectief oefeningen uit te voeren en verstandige keuzes te maken over voeding. Wat je doelstelling ook is, Sijou staat voor je klaar!

Als gecertificeerd personal trainer begeleid ik zowel individueel als in DUO. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. We raden aan om tegelijkertijd met de personal training te kiezen voor voedingsbegeleiding. Op die manier kies je voor een volledige aanpak en bereik je het beste resultaat. Je voedingsplan wordt namelijk aangepast op jouw persoon, mate van beweging en dagritme, zodat je de juiste bouwstoffen binnenkrijgt om snel en gegarandeerd resultaat te behalen.