PIT-methode

We hanteren de PIT-methode. PIT staat voor Personal – Intensive – Training deze methode is door Sijou zelf ontwikkeld en wordt waar nodig is continue aangepast naar uw behoefte. Dat maakt deze methode zo populair en kan door iedereen naar zijn of haar wensen behaald worden.

P = Personal

I = Intensive

T = Training

Deze methode wordt samen met Sijou naar uw wensen ingevuld. De lessen worden vooraf met elkaar besproken.

PERSONAL TRAINING

Wil je het maximale uit een training halen en heb je een helder doel als het gaat om afvallen, spiermassa opbouwen of het verbeteren van de conditie, voor ogen? Met PERSONAL TRAINING kan ik je helpen om in actie te komen om op een gezonde manier je doelen te behalen. Je wordt uit je comfort gehaald en we zorgen dat jij boven je grenzen gaat.

Aan de hand van je doelen wordt een trainingsschema samen gesteld, ontvang je een persoonlijk advies, en krijg je 1 op 1 begeleiding tijdens de trainingen. De voortgang wordt maandelijks/wekelijks besproken en eventueel aangepast.

PERSONAL TRAINING OP LOCATIE / AAN HUIS

Personal training aan huis
Personal training aan huis is niet alleen gemakkelijk , je hoeft er de deur immers niet voor uit ,maar is ook nog eens enorm efficiënt. Klanten kiezen vaak voor een personal trainer vanwege hun drukke agenda, graag aan huis of buiten getraind willen worden of behoefte hebben aan persoonlijke en professionele begeleiding.  Personal training is ook meteen een stok achter de deur.

Zoekt u een ervaren “Personal Trainer”? Dan bent u bij Sijou van der Spek op het juiste adres! Sijou heeft ruim 54 jaar ervaring in de Oosterse krijgskunsten. Naast zijn voorliefde voor de martial Arts is hij ook een gepassioneerde survival atleet. Sijou is van alle markten thuis en geeft behalve Martial Arts ook duo training, personal boxing, business bootcamps, outdoor personal training en meer.  Graag gerust naar de mogelijkheden.

Personal training is ook op locatie mogelijk:

  • Binnen een straal van 5 km geen reiskosten
  • Daar buiten volgens de ANWBkoers; 19 cent per / km.

Note:geef i.v.m. de materialen aan of het om Martial Arts of andere sport gaat.

PERSONAL BOXING OF PADSTRAINING

Personal Boxing of Padstraining is dé ultieme workout op dit moment. Het is een zeer effectieve vorm van training omdat je hele lichaam in actie is. Sijou daagt je uit en zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Personal Boxing is een manier om je kracht en conditie te verbeteren en je vetverbranding te versnellen. Hiernaast kan het een lekkere uitlaatklep voor je zijn na een drukke werkdag.

Trainingsruimtes en benodigd­heden

De materialen en trainingsbenodigdheden voor de personal boxing worden verzorgd door Sijou van der Spek zelf. Niet meer dan een paar vierkante meter is wat wij nodig hebben in huis om een complete training te kunnen verzorgen. Train je liever buiten op een plek bij jou in de buurt? Geen probleem, Ik kom naar de plek waar jíj getraind wilt worden. Neem contact met mij op of maak een afspraak voor een GRATIS proefles!

SMALL GROUP TRAINING

Wil je hulp bij het vinden van de juiste balans tussen bewegen en voeding, maar train je liever in een kleine groep (van maximaal 4 personen)? Dan is onze SMALL GROUP TRAINING iets voor jou!

Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijk advies. Aan de hand van je doelen wordt een training samengesteld waarbij er aandacht is voor de doelen van alle deelnemers. Gezamenlijk wordt de voortgang maandelijks/wekelijks besproken en eventueel aangepast.

OUTDOOR TRAINING

Train je graag in de buitenlucht? Dan is outdoor de training voor jou! Dit is een intensieve training met een groep van maximaal 12 deelnemers. Met deze training krijg je een betere conditie, neemt je spierkracht toe en leer je creatief te denken. De training bestaat onder andere uit hardloopoefeningen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. De Outdoor training vindt plaats rondom ons sportcentrum Kam-Lung Heenvliet.

Als topsporten nog beter willen presteren

Als u als topsporter nog beter wilt presteren maak dan nu een afspraak met Sijou. Wij gaan dan samen op zoek naar diverse mogelijkheden voor nog betere prestaties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sijou van der Spek.

Sport & Opleidings Instituut Kam-Lung is aangesloten bij de volgende organisaties (bonden) CIOS, LMA, FOG, NOC*NSF, World Combat Academy (WCA) First International Martial Arts Council (FIMAC) World Kickboxing Federation (WKF) FFF,  ICMAF & IWSF, ISTRID, SRDG, SKMO en SEKAN/SCS.

Tarieven

Onderstaande tarieven (bedragen) gelden vanaf 01 oktober 2020.

  • 45,00 euro per les uur
  • 5 lessen 200,00 euro
  • 10 lessen 350,00 euro
  • Leden van Kam-Lung, ICMAF & IWSF, WCA, FIMAC, CIOS, SRDG, SKMO, WKF and FOG krijgen 15 % korting

Op locatie:

  • Binnen een straal van 5 km geen reiskosten
  • Daar buiten volgens de ANWBkoers; 19 cent per / km.

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan graag uiterlijk 24 uur van tevoren de afspraak verzetten / annuleren. Alle lessen dienen volgens afspraak vooraf betaald te worden. Geen restitutie mogelijk. Hiermee komen alle andere afspraken en prijzen mee te vervallen.